Logo camperplaats Hoek

Over ons

Wij, Mirjan en Ben Hoek, zijn ruim 33 jaar getrouwd en trotse ouders van Maaike, Koen, Rens en Lars.

Ben is assistent-docent in het voortgezetonderwijs. In zijn vrije tijd al 25 jaar hoofdtrainer van diverse amateur-voetbalverenigingen in de omgeving. Mirjan is docente Bedrijfseconomische vakken op het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

Wij kregen in 2009 de mogelijkheid om ons ouderlijk huis, een halve boerderij met een oude schuur en een stukje grond te kopen. Dit was een grote droom voor ons.

De ouders van Mirjan hebben in 1958 de boerderij gekocht en hebben daar een gemengd boerenbedrijf (varkens, koeien en akkerbouw) gerund. Samen met Mirjan’s ouders, twee broers en vier zussen hebben we een fijne en drukke jeugd gehad. In 1976 nam Mirjan’s moeder de groente- en fruitkraam op de Bossche markt over van haar moeder, Mirjan’s oma. Thuis teelden we al jaren groenten, fruit en asperges. Vele klanten en restaurants wisten in de aspergetijd onze boerderij aan de rand van ‘s-Hertogenbosch te vinden.

Jarenlang hadden we de wens om een eigen onderneming te starten, maar het moest wel gecombineerd kunnen worden met onze huidige banen. Het doel is om mensen te laten meegenieten van onze mooie omgeving aan de rand van het Bossche Broek. Met het starten van een camperplaats denken wij dit doel te kunnen bereiken.

Vanuit de camperplaats kunnen onze gasten prachtige wandel- en fietsroutes maken. Of gaan wielrennen, mountainbiken of skeeleren. Maar ze kunnen natuurlijk ook op korte afstand de drukte opzoeken van de gezellige en bourgondische stad ‘s-Hertogenbosch.

Met inzet van ons hele gezin en hun aanhang is het gelukt om in maart 2022 onze camperplaats te openen. Wij hopen dat onze gasten bij ons een fijne tijd zullen hebben en heerlijk tot rust kunnen komen!